Escape room Maarssen

E

Wat is er nou leuker dan een avond vol met spanning en uitdaging delen met vrienden? Escape room Maarssen is hier het antwoord op! De escape room biedt vele uitdagingen die binnen een uur opgelost moeten worden. Het goed samenwerken in team verband is hier uiterst belangrijk in. Goede communicatie en teamwork zijn hier de sleutel tot succes. Lees snel verder hoe deze escape room zorgt voor een leuk uitje.

Escape room Maarssen is de uitdaging voor jouw teambuilding of vriendengroep

Zoals eerder gezegd is het de ultieme uitdaging voor iedere groep. De kamer bevat allerlei hints om de oplossing te kunnen vinden. Echter moet je goed samenwerken om de hints ook goed op te volgen. De hints leiden uiteindelijk naar de oplossing en zorgen er voor dat je kan ontsnappen. Echter is het wel zo dat je moet opschieten. Je hebt namelijk maar een uur de tijd om de kamer te ontsnappen. Om dit te kunnen voltooien, moet je dus goed samenwerken om alles voor elkaar te krijgen. Doordat er veel elementen in zitten waarbij je samen moet werken, vormt dat het feit dat de escape room goed is voor de team building. Je leert elkaar steeds meer kennen, je hebt lol met elkaar en je weet hoe je met elkaar moet werken. Al deze aspecten zorgen er voor dat de teambuilding beter wordt. Dit maakt het ook uiterst geschikt voor bedrijven om te doen als bedrijfsuitje.

Escape room Maarssen biedt ook verschillende arrangementen

Je kan er ook voor kiezen om het niet alleen bij de escape room te houden. Je kan er namelijk ook voor kiezen om na de escape room nog wat te eten. Zo is er ook de mogelijkheid om 2 uur onbeperkt te steengrillen. Ook is er een arrangement waarbij je voor en na de escape room nog wat eet en drinkt. Bezoek de site voor meer informatie!