Inspiratie voor een leuk dagje uit

I

Lekker even wat quality time met je moeder, een weekendje bijkletsen met je beste vriendin of lekker op pad met je nieuwe date: gezellige dagjes uit zijn altijd leuk om te plannen! Ook wanneer je misschien niet heel veel vakantiedagen meer over hebt (guilty as charged…) is het leuk om in het weekend gezellige uitjes in te plannen, zodat je wel lekker het gevoel hebt er even tussenuit te zijn. Is het hoog tijd om er weer eens op uit te trekken maar heb je geen inspiratie voor leuke uitstapjes? Wij helpen je uit de brand!

Een dagje ultiem ontspannen in de sauna

Als je al een hele week hebt lopen zwoegen op het werk, wil je in het weekend vooral gewoon uitrusten en ontspannen. Wat is er dan leuker dan een dagje wellness, inclusief sauna? Wij kunnen in ieder geval niets bedenken! Leuk extraatje: de sauna is niet alleen heerlijk ontspannend voor jou, maar ook nog eens goed voor je gezondheid. Door de warmte in de sauna ontspannen je spieren en ook voor je bloedsomloop doet een saunabezoekje wonderen. Als je er toch bent; boek ook een lekkere massage – dan zit je maandag weer heerlijk fris en fruitig achter je computer!

Bedenk je eigen culinaire stadstour

Tijdens een vakantie vinden we het vaak heerlijk om zoveel mogelijk restaurantjes, terrassen en cafés af te gaan. Thuis doen we dat juist veel te weinig! Wil je een dagje uit? Plan dan eens een culinaire stadstour – in eigen stad of juist heel ergens anders. Online vind je talloze blogs en instagram accounts gericht op de tofste eetgelegenheden – doe wat research en schrijf op naar welke plekken je in ieder geval echt wilt gaan. Een amuse bij restaurant nummer een, een soepje bij restaurant nummer twee en dóór! Zo ga je alle hotspots in de stad af in een dag!

Sportief: lekker weg met de e-bike

Is stilzitten niet zo jouw ding? Dan is een sportief uitje natuurlijk veel geschikter! Een leuk idee is om er eens op uit te trekken op je e-bike. Je bent dan namelijk wel lekker in de buitenlucht en in beweging, maar je hoeft je niet zo erg in te spannen als op een normale fiets. Van tevoren kun je alvast een mooie route uitzoeken zodat je op de dag zelf hier niet veel tijd aan kwijt hoeft te zijn.