WOLF-Garten robotmaaier voor moeiteloos maaien

W

WOLF-Garten heeft twee series robotmaaiers op de markt gebracht: de LOOPO S-serie en de LOOPO M-serie. Het grote voordeel van een robotmaaier is dat jij geen omkijken meer hebt naar jouw grasveld en dat je jouw tijd beter kunt besteden aan relaxen of een andere klus. Ook grascourts kunnen prima met deze automatische grasmaaiers worden onderhouden.

Welke robotmaaier kiezen?

Afhankelijk van de grootte van het gazon kun je de meest geschikte robotmaaier kiezen. De robotmaaiers van WOLF-Garten maaien erg nauwkeurig en zijn snel klaar. Op die manier kun jij optimaal genieten van de zon en een perfect grasveld, terwijl de robotmaaier het vervelende karwei voor jou doet.

S-serie voor een klein grasveld

Voor de kleine grasvelden heeft WOLF-Garten robot grasmaaiers die goed wendbaar zijn en daardoor makkelijk een klein grasoppervlak kunnen maaien. De LOOPO S150 kan een grasoppervlakte van 250 m² aan, maar komt het best tot recht bij een oppervlakte van 150 m². Voor een groter gazon kun je kiezen voor de LOOPO S300 met een maximaal maaibereik van 300 m². Beide grasrobots kunnen werken op een hellingsgraad tot 15% en de robotmaaiers zijn allebei voorzien van pincode, een alarmsysteem en bluetooth. De maaiers uit de S-serie bezitten geen regensensors die het toestel bij regen geheel zelfstandig terug laten keren naar het laadstation.

M-serie voor een groot gazon

Voor wie een groot gazon moet onderhouden is een robotmaaier uit de M-serie een betere optie. De drie robotmaaiers kunnen 1000 m², 1500 m² en maar 2000 m² gazon maaien. De drie verschillende maaiers beschikken over instelbare regensensoren en bluetooth. Heb je een heuvelig gazon? Alle drie de maairobots kunnen tot wel 36% hellingsgraad aan dus met een van de maaiers uit de M-serie is dat geen enkel probleem. Handmaaien behoort tot de verleden tijd. Laat één van de robotmaaiers van WOLF-Garten snel, stil en efficiënt het maaikarwei voor je opknappen.