Tennisbaan huren Zuid Holland

T

Onder de rook van Den Haag, tussen Delft en Nootdorp in ligt een nieuw en modern tennispark. De tennisbaan heeft een moderne binnenbaan die van alle gemakken is voorzien. Naast de mooie binnenbaan ligt midden in de natuur ook een zeer ruime buitenbaan, waarop je de vogeltjes luidkeels kunt horen fluiten. Bij deze mooie nieuwe tennisbaan is het ook mogelijk om een of meerdere tennis banen te huren. Er zijn acht ruim opgezette binnenbanen en 12 buitenbanen die het gehele jaar door te betreden zijn. De banen zijn heel makkelijk te huren door te bellen of door online een reservering te plaatsten. Wilt u direct een Tennisbaan huren? Neem dan direct contact met ons op.

Nooit te oud om te tennissen

Een Tennisbaan huren is voor iedereen mogelijk, ook als je geen lid bent van het grote tennispark. De sport is voor iedereen toegankelijk en bied voor jong en oud veel plezier en mogelijkheden. Ons jongste lid is nog geen vier jaar oud en leert nu al op een speelse manier om te gaan met de sport. Maar niet alleen de allerkleinste zijn op de tennisbaan te vinden, de tennisbaan is ook zeker voor mensen die al fijn van hun oude dag aan het genieten zijn. Ons oudste lid is recentelijk negentig lentes oud geworden en is nog zo’n 3 keer per weer op de baan te vinden. Een balletje slaan helpt bij het actief blijven en draagt bij aan een gezond leven. Voor jong en oud is het dus goed om actief te blijven en dan adviseren wij onze leuke tennissport aan.

Hoe kan ik een Tennisbaan huren?

Een Tennisbaan huren kan heel eenvoudig. Door op de reserveer knop te klikken krijg je toegang tot de digitale agenda. In deze agenda kan je precies zien wanneer welke baan vrij is. Door op de vrije tijd en baan te klikken kan je het gewenste aantal minuten of uren invoeren. Door op bevestigen te klikken wordt er een bevestigingsmail naar je verzonden.