Vakantie zonder zorgen

V

Na een jaar lang hard werken is ieder persoon toe aan zijn of haar welverdiende vakantie even uitrusten, niks doen, geen stress en weer opladen voor het nieuwe jaar. Een vakantie moet dan ook echt een vakantie zijn dus geen zorgen, niks aan je hoofd en lekker doen wat jij zelf wil en wanneer je dit wilt. De meeste vakantiegangers hebben dan ook veel ‘verplichtingen’ zoals dat ze een hotel of camping vastleggen waar ze de volgende dag per se weer wegmoeten. Als je door een bepaald land of misschien zelfs wel landen wilt trekken dan kan elke keer een ander hotel of camping regelen veel gedoe zijn en hoger in de kosten lopen dan dat je eigenlijk wilt.

Staan en gaan wanneer jij wilt

Er is niks lekkerder dan alles zelf bepalen, dus geen camping of hotel waar je maar tot een bepaalde datum kan verblijven. Zelf de keuze hebben om na één dag weer door te gaan naar een andere stad omdat de huidige locatie je misschien niet bevalt of in positievere zijn, langer op locatie blijven dan dat je eigenlijk ingepland had omdat de stad je juist trekt en bevalt. Dit is nou precies de reden dat tijdens het vakantieseizoen relatief veel campers op de weg ziet, mensen die ervoor kiezen om een camper aan te schaffen in de regio zoals campers Veldhoven bijvoorbeeld.

Rondtrekken

De populairste landen om met je camper doorheen te trekken zijn Slovenië. Italië, Noorwegen, Zweden, Groot Brittannië en verassend genoeg Macedonië. Zoals je ziet is voor ieder zijn wensen wel een land waar je prachtig en zorgeloos met de camper op vakantie kunt. Wil je zorgeloos op vakantie door te reizen door Italië of kies je toch voor een land waar je minder over weet en het land zelf en het landschap een verassing zijn zoals Macedonië.