Tennisbaan huren

T

Wanneer u een tennisbaan huren wilt doen, bent u bij ons aan het juiste adres. In de prachtige stad Delft zijn we te vinden op een centrale plek. Het voordeel van onze banen is dat ze het hele jaar door te huren zijn. Zo hebben we namelijk een aantal binnenbanen en een aantal buitenbanen. Dus speel je liever in de zomer een potje of in de winter? De keuze is aan jou dit keer. Wilt u nu meer weten over onze banen en wanneer ze voor uw beschikbaar zijn? Ga dan snel naar onze website of lees dit artikel even goed door.

Voor iedere gelegenheid een tennisbaan huren

Misschien leest u deze koptitel een beetje raar, omdat dit toch wel degelijk om een tennisbaan huren gaat. Het lijkt ons toch wel dat je daar dan gaat tennissen en daarbij dus geen andere gelegenheden doet? Dit bedoelen we niet per se. Naast onze baan kunt u ook onze kantine of iets dergelijk afhuren. Zo kunt u na een potje tennis ook nog even lekker een drankje drinken. Vaak wordt onze baan afgehuurd voor grote groepen van bijvoorbeeld een bedrijf. Ook wordt deze wel eens gehuurd door een groep vrienden die op een mooie zomeravond even een potje wilt tennissen. Wanneer u prijsbewust een baan wilt kiezen raden we aan om eerst even naar de site te gaan. Het is namelijk zo dat onze banen alleen te huren zijn tegen de laagste prijzen. Dit kunt u misschien niet geloven, kijk daarvoor is dan de site.

In de zomer en winter

U kunt bij ons altijd een tennisbaan huren. Met altijd bedoelen we dat dit kan in de zomer en de winter. Een mooie gravelbaan in de zomer en een warme en fijne binnenbaan in de winter. Alles is mogelijk, kijk voor de beschikbaarheid op de website.