Tennisbaan huren: een fantastisch uitje voor iedereen!

T

 

Heb jij je vrienden lange tijd niet gesproken en zijn jullie een sportieve vriendengroep? Dan is het leuk om één keer in de maand of eenmalig eens de tennisbaan op te zoeken. Ook al is tennissen niet je talent, toch is het leuk. Je hoeft het niet alleen te doen, want een partijtje met een kwartet is wat makkelijker. Een sportieve middag en tegelijkertijd je vrienden zien. Het sporten hoef je er dus niet voor af te zeggen. Natuurlijk gaat het erom dat jullie ook bijpraten, want na een lange tijd is er veel te bespreken. Relaties, werk, familie en andere dingen zijn onderwerpen die zeker besproken moeten worden. Op de tennisbaan is dat wat lastig. Daarvoor is er de tennisbar waar jullie na afloop gezellig een biertje kunnen doen. Ook is het een mogelijkheid om de mooie stad Delft eens in te duiken.

 

Delft is een stad vol met studenten en daarom ’s avonds vol van de gezelligheid. Uitgaan is er zeker een aanrader, want druk is het altijd! Ook de terrasjes zitten gezellig vol. Maar let op, want door de gezelligheid zou je misschien bijna de tijd vergeten.

 

 

De mogelijkheden voor een tennisbaan huren

Een tennisbaan huren, dat zou iedereen eens moeten doen. Het is goed voor je en ook nog eens gezellig. Combineer dit met een gezellig dagje Delft, winkelen of lekker uiteten. Sport het heerlijke diner er direct weer af op de tennisbaan. Een tennisbaan huren is zo’n gek idee nog niet. Of het nu winter is of zomer, tennissen kan altijd. Kies voor één van de 8 binnenbanen of de 12 gravelbanen. Bekijk de tarieven op de website of neem contact op. Maak er een gezellige dag van en ontdek hoe leuk tennissen kan zijn.

 

Durven jullie de strijd tegen elkaar aan? Neem dan gerust contact op voor een tennisbaan huren of kijk op de website voor meer informatie.