Zaal Huren Delft

Z

Wanneer u een zaal huren Delft wilt doen kunt u het best bij ons terecht. Wanneer u bij ons een zaal wilt huren, kunt u dit goed combineren met een sportief uitje. Onze zalen zitten namelijk op een tenniscomplex. Ons tennispark is goed te bereiken vanaf overal in Nederland. Dit is natuurlijk erg belangrijk wanneer je een feestje geeft waar veel mensen uit Nederland langskomen. Zo zitten we vlak naast de snelweg in het hartje van Delft. Ons park is een echt functioneel park te noemen al zeggen we het zelf. Er is veel te doen op verschillende vlakken.

Aparte zalen en een mooie tennisbaan bij zaal huren Delft

Voor ieder feest kunt u een zaal huren Delft overwegen. Zoals we net vertelde is ons park goed bereikbaar en kunt u via alle hoeken van Nederland de snelweg bereiken die naar deze zaal leidt. Daarnaast is de binnenstad ook goed bereikbaar en zo kunt u daar ook alles vinden. Zo worden er verschillende events georganiseerd in onze zalen. Ook worden er wel eens vergaderingen gehouden daar. Sinds kort hebben we de kantine van de tennisvereniging compleet vernieuwd en op die manier is dit ook voor uw personeelsuitje een perfecte plek om even bij te komen van een stevig potje bedrijfstennis. Huur bij ons een zaal die gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden. Een volledige dag die u kunt inplannen of een volledige dag met uw personeel. Alles in mogelijk bij onze feestlocatie of eventruimte.

Bekijk de site

Wanneer u bij ons op de site kijkt, kunt u echt alles vinden over onze zaal huren Delft. Het is voor ons belangrijk dat u een super event kunt hebben in een van onze zalen, ga dus snel naar de website en bekijk de voordelen en beschikbaarheid van onze zalen in het prachtige Delft.