Tennisbaan huren

T

Tennisbaan huren bij Tennis Delft

Zin om eens lekker een balletje te slaan op de tennisbaan, want tenslotte is het uitstekend weer buiten om eens te laten zien waarom jij de koning van de baan bent! Een tennisbaan huren is dan natuurlijk wel een vereiste, want zonder tennisbaan geen koning van de baan!

Wimbledon

Het prestigieuze tennistoernooi van Wimbledon ligt net achter ons en bij veel tennisliefhebbers gaat dan het hartje sneller kloppen en krijgen weer zin om eens lekker een balletje te gaan slaan. Uiteindelijk denkt iedereen dat hij of zij de nieuwe Roger Federer (winnaar Wimbledon 2017) of Garbiñe Muguruza (winnaar Wimbledon 2017) is, blijf dat vooral ook zeker denken!

Krijg jij ook weer zin om weer eens lekker een balletje te slaan met een collega, vriend, familielid of de plaatselijke clubkampioen? Waar wacht je dan nog op en ga snel een tennisbaan huren voordat je te laat bent!

Tennis een dure sport of hobby?

Tennis als sport of als hobby staat te boeken als een ‘dure’ sport / hobby, dit omdat je vaak meer contributie betaalt dan bijvoorbeeld bij een plaatselijke voetbal-, basketbal- of volleybalvereniging. Maar verhoudingsgewijs valt dit reuze mee, gezien de tijd dat je kunt tennissen valt dit reuze mee.

Toch liever geen lid worden, dan kun je altijd nog gewoon een tennisbaan huren! Geen contributie, maar gewoon eenmalig betalen voor een uurtje (of meer) op de baan!

Ook gezellig als bedrijfsuitje!

Wist je dat het tegenwoordig ook helemaal in is om eens lekker sportief een tennisclinic te volgen als bedrijfsuitje?! Niet meer zoals vanouds een borreltje, hapje eten en laat op de avond verhalen uit de boeken doen waar je de volgende ochtend alleen maar spijt van hebt of zelfs erger: wakker worden en niet meer weten wat je hebt uitgespookt die late uurtjes! Resultaat: zwaar weekend en maandag met het schaamrood op de kaken naar het werk. Ga lekker tennissen, zo ben je tegelijkertijd sportief bezig met als resultaat: een optimale TEAMBUILDING-activiteit!