Zaal huren Delft: sportief bezig zijn en vergaderen combineren

Z

Een mooie stad rijk aan mogelijkheden als het gaat om een uitje. Een familie uitje of bedrijfsuitje? In Delft is voor iedereen wat wils. Houd je van rijke historie of ben je meer van het winkelen? In Delft kan beide. Staat er een teamuitje op de planning maar is het eigenlijk niet mogelijk door de overvolle agenda’s. Door een zaal huren Delft kies je voor een tussenweg. Je hoeft geen hele dag uit te trekken voor een teamuitje, maar je kunt het combineren. Door een zaal huren Delft bij Tennispark de Delftse Hout, kunnen jullie ’s ochtends vergaderen en ’s middags sportief bezig zijn op de tennisbaan of het recreatiegebied voor teambuilding spellen. Ook voor jullie teamuitje is er een oplossing!

 

Een zaal huren Delft is de oplossing voor een teamuitje!

Met verschillende zalen bij Tennispark de Delftse Hout zal er zeker een geschikte zaal bijzitten. In deze zalen worden gebruikt voor allerlei evenementen en vergaderingen. Hiermee komt er een divers publiek, wat erg leuk is. Natuurlijk is er ook bediening aanwezig die jullie van een kopje koffie of thee kan voorzien. Eventueel is er ook fris en alcohol aanwezig. Wanneer jullie van plan zijn om ’s middags een potje te tennissen tegen elkaar, is daar een volle maag voor nodig. Ook daar zorgt Tennispark de Delftse Hout voor. Een zaal huren Delft combineren met het huren van tennisbanen of spellen in het recreatiegebied grenzend aan de tennisbanen? Dat is pas echt goed voor de teambuilding. Gezelligheid in een team is belangrijk om de werksfeer goed te houden. Sluit daarom de dag af met een hapje en een drankje in de tennis bar. Dorst zullen jullie zeker hebben na zo’n sportieve dag.

Ben je geïnteresseerd of wil je graag reserveren? Neem dan contact op of kijk voor meer informatie op de website.